На Одещині відремонтують міст та дорогу за понад 160 мільйонів гривень

Планують розібрати елементи пошкодженого мосту та облаштувати нове полотно

В Одеській області планують ремонтувати міст та дорогу Ізмаїл — Кілія — Вилкове за понад 163 мільйони гривень. Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області оголосила тендер. 

Про це стало відомо на сайті державних закупівель Prozorro.

Через канал Кофа пролягає аварійний міст, який перетинає автодорогу Т-16-07 і знаходиться на межі Кілійського та Ізмаїльського районів. Планується проведення робіт з демонтажу пошкоджених мостових конструкцій та встановлення нового мостового переходу, відновлення дорожнього покриття та посилення берегової зони. Аукціон заплановано на 29 серпня.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одесі оголосили тендер на капітальний ремонт захисної споруди на вул. Спиридонівська, 6. На це планують витратити 4 218 480 гривень, а замовником робіт стало Комунальне підприємство "Сервісний центр".

Ізмаїльська міська рада оголосила тендер на капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуарів на двох вулицях міста.  Стартова ціна лоту складає 51 337 387 грн.

Також нещодавно стало відомо, що Міське управління капбудівництва готове заплатити 106,2 млн грн за реконструкцію будівлі з прибудовою додаткових приміщень. Саме за цією адресою знаходиться Київський районний суд міста Одеса.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Лол

23 серпня 2023, 10:27

Миллион за километр, а делают два упыря пьяницы, остальные 20 чел получат бабло на шару

Деятель

23 серпня 2023, 09:47

Шо сказать воровали и продолжают воровать 30 лет разворовывают страну

Деятель

23 серпня 2023, 09:47

Шо сказать воровали и продолжают воровать

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися