Реконструкція Іванівського мосту: як об'їжджати ремонтні роботи (СХЕМА)

Частина транспорту пустять Овідіопольською дорогою

У вівторок, 21 вересня, в Одеській міськраді розповіли, за якою схемою водіям легкового та інших видів транспорту запропонують об'їжджати Іванівський міст, який незабаром буде закритий для ремонтних робіт.

За словами в.о. директора муніципального департаменту транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Артема Сидоренка, для автомобілістів відкриють два шляхи "відходу". В першу чергу, водіям запропонують об'їжджати Іванівський міст по Овідіопольськый дорозі. Також існує варіант ыз Мельницькою вулицею.

picture

"Підготовлено схеми руху як у напряму центру міста, так і з боку міста. На них відзначені ділянки відводу транспорту по Овідіопольській дорозі", — повідомив чиновник.

Нагадаємо, що не так давно влада Одеси нарешті оголосили про те, що починають підготовчі роботи до проведення реконструкції відомого дуже багатьом одеським водіям Іванівського мосту і шляхопроводу в цілому. Фахівці, що досліджують міст перед ремонтом, відзначили, що він повинен бути визнаний непрацездатним. До того ж його параметри не підходять під сучасні державні буднорми: йому потрібно не менше шести смуг рухів для авто, а також зміни в габаритах залізничних колій.

picture

Саме тому влада намагається забезпечити його об'їзд. Однак місцеві жителі не дуже задоволені схемою, яку їм представили в користування.

"Зовсім не продумано, як здійснювати виїзд з вулиці Ріхтера на майбутній вже реконструйований Іванівський шляхопровід. Також незрозуміло, як пішоходам обходити Іванівський шляхопровід під час його реконструкції. Адже небезпечно ходити під шляхопроводом, на якому змінюють залізобетонні вироби", "Просто жах якийсь", "Може краще запросити китайську компанію, і вона все зробить і дешевше, і якісніше, і значно швидше?" — так одесити реагують на новину.

Раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, у що перетворилися спеціальні габаритні ворота вартістю 2 млн доларів, які встановили на Іванівському мосту, щоб заважати проїзду великого вантажного транспорту. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися