В Одесі до кінця року з'являться нові трамвайні вагони: подробиці

За останні п'ять років одеські майстри зібрали 27 трамваїв

У 2021 році на одеських дорогах з'явиться три новеньких вагони для трамваїв "Одіссей", а також електробус. За словами в.о. директора КП "Одесміськелектротранс" Наталії Колесниченко, це стало можливо завдяки злагодженій роботі комунальників, яку відзначили навіть на рівні України. Новина повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію ресурсу "Лоція".

Так, у КП збираються попрацювати над збором іще кількох вагонів для місцевого електротранспорту. Це не дивно, адже подібні роботи тут ведуться з 2016 року. За цей час в майстернях "Одесміськелектротранс" вдалося зібрати 27 трамваїв марок "Одіссей", "Одіссей МАХ", а також "Каштан".

Ще з під рук місцевих майстрів вийшло три електробуси власного виробництва. Крім того десятки трамваїв, тролейбусів та іншої техніки пройшли тут модернізацію або навіть капітальний ремонт.

Ймовірно, саме тому одеському підприємству вдалося стати кращим в Україні серед собі подібних. До такого висновку прийшли управлінці корпорації "Укрелектротранс". Цікаво, що разом із Одесою були також відзначені підприємства міського електротранспорту з Вінниці, Івано-Франківська, Миколаєва, Житомира та Луцька.

Тепер одеситам лише залишається чекати, коли на наші вулиці вийдуть новенькі витвори місцевих комунальників.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що Одеська область, як і завжди, вважається літньо-курортним регіоном. Приплив туристів тут рідшає хіба що в зимову пору року. Тому немає нічого дивного в тому, що згідно з інформацією обласного управління статистики за перші сім місяців 2021 нашому регіоні збільшилася кількість пасажирських перевезень. При цьому слід зазначити, що послугами громадських автобусів і легальних таксі одесити почали користуватися набагато рідше. Зате збільшився приплив пасажирів в одеському електротранспорті. Наскільки і що на це вплинуло, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, коли і на скільки планують підняти вартість проїзду в маршрутних таксі Одеси.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися