Як просувається ремонт Деволановського спуску в Одесі: подробиці

Реконструкція одеської Канави вже обійшлася бюджету міста в 136,4 млн гривень

В Одесі триває капітальний ремонт Деволановського спуску. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію видання "Думська", на роботах вже освоєно 136,4 млн гривень, виділених із міського бюджету. Таку інформацію повідомили в Одеській міськраді.

Цікаво, що тільки будівельно-монтажні роботи обійшлися близько 132 мільйонів. Наразі вже завершено заміну магістрального водопроводу з облаштуванням колодязів. Таким чином на спуску з'явилося понад 15 нових колодязів водопроводу, ще 11 існуючих відремонтовані. Також налагоджені приямки та зони підтримки технічного стану водопровідних мереж.

Майже закінчені роботи по реабілітації двох зливових колектори, які розташовані під спуском.

У планах робочих ще оновлення колекторів на ділянці, розташованій поруч із Карантинним спуском і Митною площею, а також початок робіт з перекладки газових мереж під спуском.

Потім одесити можуть сподіватися на те, що в цій частині міста нарешті з'явиться нормальна дорога, з відповідною розміткою та знаками, а також освітленням.

Основні ремонтні роботи на Деволановському спуску повинні закінчитися до кінця 2022 року.

До слова, виконавцем робіт є відома в Одесі фірма "Ростдорстрой", яка виграла тендер на понад 193 млн гривень.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що "Ростдорстрой" також дісталася перемога в тендері на ремонт ділянки дороги державного значення М-28 (Одеса — Південний — М-14). У скільки таке "задоволення" обійдеться бюджету Одеси, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, хто буде реставрувати будинок Міської Думи і як ця фірма пов'язана з кримінальним провадженням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися