У міськраді Одеси залишать один із районів міста без компанії, яка вивозить сміття

Чиновників не влаштовує якість роботи компанії "ТВ-Серрус"

Зовсім скоро жителі Приморського району Одеси можуть залишитися без компанії, яка займається вивезенням сміття з місцевих вулиць і домоволодінь. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію "Думської", все тому, що в Одеській міськраді хочуть розірвати договір із нинішнім виконавцем робіт, компанією "ТВ-Серрус".

За словами директора муніципального департаменту міського господарства Наталії Мостовських, у Приморській районній адміністрації виступили за закінчення співпраці з цією фірмою. До слова, компанія вивозить сміття в районі, діючи під брендом "Екоград".

Як пояснила чиновниця, схема санітарної очистки Приморського району передбачає, що сміттєзбірній компанії необхідно 13 спеціальних одиниць техніки, щоб працювати на повну потужність. "ТВ-Серрус" ж має у своєму розпорядженні тільки вісім потрібних машин.

"Ми провели аналіз і склали акти по тим локаціях, де не вивозиться сміття або вивозиться невчасно, після чого Приморська адміністрація подала в суд на ТОВ", — підкреслила Наталія Мостовських.

Слід зазначити, що власниками компанії "ТВ-Серрус" є діти загиблого одеського бізнесмена Станіслава Стукальського, який був зятем Григорія Суркіса.

Також додамо, що вивезення сміття в кожному із районів Одеси забезпечують різні фірми. Так, у Київському районі такими роботами займаються представники ТОВ "Союз", а жителів Суворовського обслуговує компанія "Еко-ренесанс". Комунальне підприємство "Одескомунтранс" вивозить відходи тільки в Малиновському районі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, за що народний депутат Артем Дмитрук вибухнув критикою на адресу мера Одеси Геннадія Труханова. Відзначимо, що мова йде про інфраструктуру міста. Деталі — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися