Нардеп розкритикував мера Одеси через велодоріжки (ФОТО, ВІДЕО)

За словами депутата, в Одесі відсутня інфраструктура для велосипедистів

Велосипедний транспорт вважається одним із найбільш екологічно чистих і зручних для пересування містом. Однак зі збільшенням кількості автомобілів на дорогах велосипедистам знадобилася власна інфраструктура, щоб мати можливість їздити безпеку. Одеса, здавалося б, не виняток.

Втім, на думку народного депутата від політсили "Слуга народу" Артема Дмитрука, в Одесі абсолютно відсутні велодоріжки. Про це політик розповів в особистому Telegram-каналі, розмістивши в якості підтвердження своїх слів фотографії-порівняння одеських і зарубіжних велотрас.

Труханов, Дмитрук, велодорожки

"Велодоріжки в Одесі відсутні. Кажу це, як досвідчений велосипедист. Записую це відео, тому що кілька хлопців написали мені в особисті повідомлення, мовляв Труханов зробив в Одесі велодоріжки. Брехня, неправда, нічого не зробив", — поділився своїм обуренням Дмитрук.

Також нардеп додав, що вважати велосипедною доріжкою просто розкреслені лінії на дорогах загального користування не можна. Однак чомусь, підкреслює політик, місцева влада Одеси не розуміє цього факту і нічого не робить, щоб зрозуміти.

За словами Андрія Дмитрука, йому відомий навіть випадок, коли деякі чиновники нібито за наказом мера Одеси Геннадія Труханова спілкувалися з велосипедистами і погрожували заборонити проїзд велосипедів Трасою здоров'я.

"Скажу одне: в Одесі практично по всьому місту можна зробити правильну велодоріжку! І це, як ви розумієте, стимулює людей пересісти на вело і тим самими трохи розвантажить вулиці. Уявіть, скільки людей стане здоровішими", — поділився своїми міркуваннями депутат.

При цьому він залишив поза увагою, чи збирається ініціювати депутатське звернення до міськради, щоб вирішити питання з якістю велодоріжок в Одесі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, чому нардепа Артема Дмитрука в один момент покинуло декілька одеських помічників. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися