«Бо Одеса — мама»: як Зеленський привітав одеситів із Днем міста

Президент назвав Одесу мамою та одним із найбільш душевних міст

2 вересня усіма улюблена Одеса в 227-й раз святкує День міста. Таке знаменна подія не пройшла повз багатьох високопоставлених чиновників. Особисте привітання одесити отримали навіть від президента Володимира Зеленського, яким він поділився на особистому Facebook-сторінці.

"В Україні є міста, де завжди душевно. Є міста, де завжди смачно. Є — де завжди колоритно. І міста, які ніколи не хочеться покидати. А є Одеса", — написав глава держави.

Політик підкреслив, що саме Одесі вдалося ідеально об'єднати в собі всі вищезгадані характеристики, і саме тому її завжди так сильно не хочеться покидати.

Також Володимир Зеленський сказав, що українці дуже люблять Одесу і готові її захищати скрізь і завжди. Для всього цього у громадян нашої країни є дуже важлива причина.

"Бо Одеса — мама", — на завершення додав президент, вітаючи одеситів із днем народження улюбленого міста.

Владимир Зеленский поздравил Одессу с Днем города фото

Дуже багатьом інтернет-користувачам сподобалися задушевні слова, адресовані главою держави українському морському порту. Чимало з них висловили свою подяку, а також підтримку Володимиру Зеленському, який тільки вчора провів зустріч із американським лідером Джозефом Байденом.

Однак знайшлися і ті, хто відверто розкритикував Зеленського за подібне привітання, а деякі навіть образилися, що Одесу так "виділили" серед інших міст.

"Чому одні міста "вирізняєш", а інші навіть не згадуєш? Чому не згадав про день народження Тернополя 28 серпня? Теж мама — української культури і бандерівців, де тебе "тепло" завжди зустрічають", "А де з днем народження, Харків? Чи ми не Україна?", "Тільки Одеса? Про Суми забули?" — обурюються жителі різних регіонів у коментарях до привітання на Facebook.

До слова, жителям Сумщини, ймовірно, найобразливіше, адже і Одеса, і Суми святкують День міста в одну і ту саму дату — 2 вересня.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що нардеп Олексій Гончаренко теж не обійшовся без привітань Одесі, "презентувавши" маршрут вихідного дня для місцевих жителів і туристів. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, на які заходи можна сходити в місті 2 вересня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися