"Мер за мера": Кличко вступився за Труханова у суді

У активіста Сергія Стерненка є питання до мера Києва

На засіданні Вищого антикорупційного суду, яке відбулося вчора, мер Києва Віталій Кличко пропонував взяти на поруки Геннадія Труханова. Проте, судді відхилили цю пропозицію.


Про це у себе в телеграм-каналі повідомив активіст Сергій Стерненко.


Наразі міський голова Одеси знаходиться під вартою. В нього є альтернатива з можливістю виходу на волю під заставу в 13,42 млн грн.


Вельмишановний Віталію Володимировичу, ви знали, що Труханов у суді, це не той острів, що у Дніпрі між лівим і правим берегом, а громадянин РФ? Чи готові ви так само ставати на захист і інших громадян РФ, чи для цього вони також мають, як Труханов, створити злочинну організацію? - цікавиться активіст.


Справа "Краяну" 


За даними слідства НАБУ, у вересні 2016 року Одеська міська рада придбала у приватної структури будівлю, яка раніше входила до майнового комплексу заводу "Краян", за завищеною ціною. На початку 2016 фірма-продавець заплатила за цей комплекс на аукціоні 11,5 мільйонів гривень. Отримані від міської влади кошти фірма спробувала перерахувати компанії з ознаками фіктивності, запевнили в НАБУ. Детективи переконані, що посадовці мерії та інші фігуранти справи привласнили 92 млн грн бюджетних коштів.


Нагадаємо, що ВАКС частково задовольнив клопотання прокурора САП про зміну запобіжного заходу заступнику міського голови Одеси Павлу Вугельману. Так до обвинуваченого застосували запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 5 368 000 гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гість

2 червня 2023, 13:36

Коли вже нарешті звільнять того Кличка з посади мера Києва, щось він затримався дуже.

Василь

5 травня 2023, 18:08

Злодій за злодія?

Українець

5 травня 2023, 13:06

На передаву - з рухановим та Боря-Гена не забуде !!!

Віктор

5 травня 2023, 12:24

Пане Віталію, Ви перепутали береги. Що Ви хотіли своїм вчинком довести?

Микола

5 травня 2023, 11:33

Ворон ворону око не видзьобає. Обидва - корупціонери. На крадієві шапка горить. Яке їхало, таке й здибало. А худоба все одно голосуватиме за цих корупціонерів!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися