Політтехнолог мера Одеси знявся в кліпі одеського виконавця (ВІДЕО)

Радник Геннадія Труханова засвітився в відео на пісню "Даже если"

Цінителі сучасної музики та місцевих виконавців, ймовірно, зрадіють, дізнавшись, що один з одеських співаків випустив свій перший кліп. Так, Стас Домбровський під псевдонімом IKONASTAS поділився зі своїми шанувальниками відео на пісню "Даже если". Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію інсайдерського Telegram-каналу "Чеснок", в кліпі також знявся і вірний помічник мера Одеси Геннадія Труханова, російський політтехнолог Сергій Назаров.

При перегляді відео слід бути обережним: в пісні присутньо досить багато нецензурної лексики. Головна тема композиції — роздуми про совість людини. Під час зйомок Домбровський чимало часу пробув у розритій ямі, яка символізувала могилу.

Згаданий Сергій Назаров зіграв якесь альтер-его головного героя кліпу, на противагу йому будучи одягненим в білий костюм.

Цікаво, що минуле Стаса Домбровського часто називають не найсвітлішим. Також місцевого блогера і музиканта часто пов'язують із самим Геннадієм Трухановим.

"Домбровський вже давно працює на Труханова і в звичній своїй манері піарить його. До речі, має сім судимостей за крадіжки і грабежі. В цілому в тюрмі провів більше 11 років. Це, по всій ймовірності, відбилося і на його творчості", — поділилися неперевіреною інформацією на Telegram-каналі "Чеснок".

picture

Одесити в своїй більшості не надто оцінили творчість земляка.

"Домбровський — це погань, яка за невеликі гроші продасть усіх і вся", "Воно більше нічим заробити не може. Кліп тематичний — все життя в бруді...", "Почав слухати... Навіть до середини не зміг дослухати. Не сприймається така "творчість". Навіщо воно таке потрібно і для кого? У чому сенс усього цього?", "Текст — гі*но. Музика — взагалі не музика. Кліп — блювотний порошок", "Радник мера, якого ми заслужили..." — пишуть одесити в соцмережах.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що Геннадій Труханов недавно також знявся в одному з музичних відео, через якого його намагалися звинуватити у співпраці з російськими окупантами. Подробиці — в нашому матеріалі.

Джерело: https://t.me/chesno_OK/1244


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися