В Одеській області побилися чиновники: одному із депутатів вибили зуби

Серйозні травми під час зіткнення отримав колишній мер селища Сарата

В Одеській області що не день, то нові скандальні інциденти на політичному ґрунті. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на ексклюзивну інформацію "Думської", у п'ятницю, 24 вересня, в раді Саратської ОТГ сталася бійка між чиновниками.

В результаті зіткнення серйозні каліцтва отримав колишній селищний голова Сарати Анатолій Негодяєв. Наразі він є одним із депутатів селищної ради від політичної партії "Європейська солідарність".

picture
Анатолій Негодяев. фото
iskra-media.com

Його суперником начебто став керівник апарату селищної муніципалітету Михайло Тодоров.

Подробиці інциденту уточнюються, причина бійки поки невідома.

Це вже не перший скандальний інцидент, що стався у вересні 2021 року в Одеській області. Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" розповідали, що жителі Одеської області бурхливо обговорювали "танцювальний подарунок" до дня народження міського голови Чорноморська Василя Гуляєва. У середу, 16 вересня, в Мережі з'явилося відео, як в стінах міськради одна з чиновниць в балетній пачці виконує танець під музику зі знаменитого балету "Лебедине озеро".

Як виявилося, балетні танці стали презентом до дня народження для місцевого мера Василя Гуляєва. Номер був показаний після проведення апаратної наради чиновників Чорноморського міськради. "Примою" стала начальниця відділу культури міськради Юлія Крістанова. Жінка виконала партію з "Лебединого озера", що супроводжувалося спеціальним аудіо. Більше подробиць і причини такого вчинку — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, що у мера Одеси Геннадія Труханова може бути ще одне іноземне громадянство. Зовсім недавно стало відомо, що Труханов може мати італійський паспорт. Звідки взялася така інформація, читайте в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися