«Лебедине озеро» в міськраді Чорноморська: чиновниця станцювала для мера балет — нові деталі, відео

Художній номер був присвячений Василю Гуляєва до дня народження

Другу добу жителі Одеської області бурхливо обговорюють "танцювальний подарунок" до дня народження міського голови Чорноморська Василя Гуляєва. У середу, 16 вересня, в Мережі з'явилося відео, як у стінах міськради одна із чиновниць в балетній пачці виконує танець під музику зі знаменитого балету "Лебедине озеро". "Коментарі Одеса" розбиралися в ситуації.

Як виявилося, балетні танці стали іменинним презентом для місцевого мера Василя Гуляєва. Номер був показаний після проведення апаратної наради чиновників Чорноморського міськради.

"Примою" стала начальниця відділу культури міськради Юлія Крістанова. Жінка виконала партію з "Лебединого озера", що супроводжувалося спеціальної аудіопідводкою, а потім, під оплески колег, сам Гуляєв "переміг" лиходія, який був одягнений у костюм чумного доктора. Після цього послідувала додаткова музична програма.

За словами самого Гуляєва, він не був обізнаний про подібну задумом Крістановой, тому номер став для нього "приємним сюрпризом".

"Юлія Крістанова — балерина, і вирішила здивувати мене своєю майстерністю", — пояснив він.

При цьому чиновник не бачить в події нічого поганого, а навпаки вважає привітання коректним. Підпорядкована, на його думку, "не перегнула палицю".

Зовсім іншої думки більшість одеситів, які вже подивилися запис виступу в сессійній залі міськради Чорноморська.

"Що за крінж?!", "Якийсь лебідь не першої свіжості", "Прогин напевно зарахований", "Пипець, як нудно я живу", "Лебедине озеро? Не до добра це, ще з дитинства пам'ятаю", "Який сором!", "І за це вони отримують зарплату з наших кишень", "Коли вирішили заощадити на покупці авто міру з бюджетних грошей! Можливо, на ДН їх просто не виділили, "Видовище для неповноцінних", — такі і багато інших коментарів викликав "подарунок" чиновниці меру.

Цікаво, що згідно з інформацією інсайдерського Telegram-каналу "Чеснок", який посилається на власні джерела, нинішня очільниця відділу культури Чорноморської мерії в юності була стриптиз-танцівницею, причому досить успішною.

"Начальником управління культури Крістанова стала за сприяння своєї мами, яка в команді ексмера Хмельнюка користувалася великою повагою", — відзначили адміністратори каналу.

Як би там не було, але таке "привітання" ще надовго залишиться в пам'яті не тільки Гуляєва, але і безлічі одеситів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, чому народного депутата Дмитрука, обраного від Одеси, покинули помічники. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Азазель

16 вересня 2021, 08:42

Станцевала и молодец. А кто злобой плюется , пусть от зависти лопнет .Значит , что мэра уважают ..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися