Побиття депутата в Одеській області: за що чиновник поплатився своїми зубами

Колишній голова селищної ради намагався потрапити на закрите засідання земельної комісії

Як уже повідомляли "Коментарі Одеса", в п'ятницю, 24 вересня, в раді Саратської ОТГ сталася бійка між чиновниками. В результаті зіткнення серйозні каліцтва отримав колишній селищний голова Сарати, нині депутат від партії "ЄС" Анатолій Негодяєв. Згідно з інформацією "Думської", нарешті стала відома причина рукоприкладства.

Спочатку Негодяєв хотів взяти участь в засіданні земельної комісії, яку у власному кабінеті проводив голова Саратської ОТГ.

Однак йому було грубо відмовлено у праві перебування на зборах. Більше того — керівник апарату виконкому Михайло Тодоров зрештою застосував фізичну силу. Через сильний удар головою в обличчя у Анатолія Негодяєва було пошкоджено ніс і вибито зуб.

Повідомляється, що депутат уже отримав медичну допомогу в одному з місцевих лікувальних закладів. Також політик має намір звернутися до поліцейських для розслідування інциденту.

За словами Негодяєва, подібне протистояння може бути пов'язано з прийдешньою сесією селищної ради і різними земельними рішеннями. Вся справа в тому, що на одному із останніх засідань депутати вирішили не видавати земельні ділянки розміром 2 га для особистих господарств, що належить українцям за законом. При цьому фермерське господарство отримало в оренду більше 120 га.

"Те, що зараз відбувається, важко навіть уявити, — каже Анатолій Негодяев. — Засідання виконкомів у нас проводять таємно, місце і час їх проведення не оголошується. Так само таємно проходять засідання комісій. Я припускаю, що сьогодні в кабінеті голови таємно зібралася земельна комісія, щоб прийняти потрібні для сесії рішення".

Як зауважив депутат, він ввічливо стукав і намагався увійти, проте спочатку почув попередження "не заважати працювати", а після цього отримав каліцтва.

Офіційного коментаря від селищної ради ще не було.

Раніше "Коментарі Одеса" розповідали, що в Чорноморську одна з чиновниць особисто виконала танець для мера посеред міськради. Подробиці інциденту — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися