В Одесі палала квартира: чому гасіння вогню було ускладнене (ФОТО)

На щастя, ніхто з мешканців будинку не постраждав і не загинув

На вулиці Дача Ковалевського в Київському районі Одеси спалахнула пожежа. Вогонь охопив одну з квартир на четвертому поверсі чотириповерхового житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області. 

Повідомлення про пожежу надійшло до Служби Порятунку близько 10-ї години ранку. На місце події оперативно виїхали пожежні бригади. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в спеціальних апаратах для захисту органів дихання та зору. Завдяки професійним та злагодженим діям пожежників, полум'я вдалося повністю загасити менш ніж за пів години. На щастя, ніхто з мешканців будинку не постраждав і не загинув.

Причини займання наразі з'ясовуються. Спеціалісти також оцінюють матеріальні збитки та інші деталі інциденту.

На місці події працювали 21 вогнеборець із залученням шести одиниць пожежної техніки від ДСНС Одеської області. 

Пожежі на Одещині 

До Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Хаджибейському районі Одеси на вулиці 4-й Аеропортовський провулок. На місці події рятувальники виявили, що вогонь охопив окремо розташований склад зі взуттям.

Служба порятунку отримала повідомлення про пожежу, яка виникла на території будинку інтернату в селі Красносілка по вулиці Перемоги. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що загоряння сталося в окремо розташованій котельні. 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися