В Одеській області сталася пожежа на території будинку інтернату: деталі

Понад 50 рятувальників гасили полум’я

Сьогодні вночі служба порятунку отримала повідомлення про пожежу, яка виникла на території будинку інтернату в селі Красносілка по вулиці Перемоги. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що загоряння сталося в окремо розташованій котельні. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Завдяки швидкій реакції та професіоналізму, пожежу було ліквідовано на площі близько 70 квадратних метрів, і вдалося запобігти подальшому поширенню вогню на сусідні споруди. На щастя, ніхто не постраждав. Попередня причина пожежі вказує на коротке замикання в електричній мережі. Для припинення загрози було залучено 13 одиниць техніки та 57 рятувальників від ДСНС.

Пожежі на Одещині 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Зазначимо, на Одещині по-справжньому зимова погода, кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця в Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися