Пожежа в історичному центрі Одеси: врятовано троє людей

Майже півсотні рятувальників гасили полум'я

У Приморському районі Одеси, на вулиці Буніна, сталася пожежа, про яку повідомили до Служби порятунку. Загоряння виникло у витяжці кафе та поширилося на підлогу другого і третього поверхів триповерхового житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області. 

Рятувальники, які прибули на місце події, через сильне задимлення були змушені працювати в спеціальних апаратах для захисту органів дихання та зору. О 16:46 пожежу вдалося локалізувати, а повністю загасити її — о 17:57. Вогонь охопив загальну площу у 200 квадратних метрів.

З третього поверху будинку по драбині були врятовані троє людей. На щастя, жертв та постраждалих немає.

На місці події працювали 41 рятувальник та 13 одиниць техніки ДСНС. Причини виникнення пожежі та збитки наразі встановлюються.

Пожежі на Одещині 

До Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Хаджибейському районі Одеси на вулиці 4-й Аеропортовський провулок. На місці події рятувальники виявили, що вогонь охопив окремо розташований склад зі взуттям.

Служба порятунку отримала повідомлення про пожежу, яка виникла на території будинку інтернату в селі Красносілка по вулиці Перемоги. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що загоряння сталося в окремо розташованій котельні. 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися