Жителі Одещини перекрили трасу міжнародного значення: причини

Мешканці Орлівки перекрили дорогу після трагічної ДТП з загибеллю дитини

Мешканці Орлівки вийшли на протест, заблокувавши автодорогу М-15, після загибелі дитини в ДТП. Вони вимагають від влади підвищити безпеку на цій ділянці траси. На зустріч з протестувальниками прийшли в.о. голови Ізмаїльської РДА Сергій Проданов та Ренійський міський голова Ігор Плєхов. Після обговорення було вирішено встановити "лежачих поліцейських" та вжити інших заходів для підвищення безпеки дорожнього руху.

Смертельна ДТП на Одещині

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП, що сталася в Ізмаїльському районі, у селі Орлівка 25 липня близько 14-ї години. За попередніми даними, 37-річна водійка легковика "ВАЗ" не обрала безпечну швидкість і збила шестирічного хлопчика, який вибіг на дорогу. Внаслідок отриманих травм дитина померла у лікарні.

Водійка не постраждала, її перевірили на стан алкогольного сп'яніння. На місці події працювали співробітники поліції, вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

ДТП на Одещині 

В Хаджибейському районі Одеси сталася автопригода на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Хуторської. Внаслідок аварії постраждали 13 осіб, включаючи водія маршрутного таксі.

Ввечері, 7 липня, близько 20:00 у селі Маяки Одеського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої травмувався 13-річний хлопчик. За попередньою інформацією поліції, водій рейсового автобуса, який рухався за міжнародним маршрутом, наїхав на підлітка, що перетинав дорогу на нерегульованому пішохідному переході. 

В Приморському районі Одеси сталася автопригода, в результаті якої травмувалися четверо людей, зокрема двоє 11-річних хлопчиків. Інцидент стався на перехресті вулиць Велика Арнаутська та Європейська, де через відсутність електроенергії не працював світлофор.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися