В Одеський храм влучила блискавка: фото та відео з місця події

В одеському монастирі сталася пожежа

Сьогодні вранці на вулиці Небесної Сотні в Одесі виникла пожежа в чоловічому монастирі. Полум'я охопило купол храму, і рятувальні підрозділи були негайно направлені на місце події за підвищеним номером виклику. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області. 

Гасіння пожежі ускладнювалося відсутністю зручних шляхів під'їзду для великогабаритної пожежної техніки. Однак вогнеборцям вдалося швидко встановити автоколінчатий підйомник, завдяки якому пожежу на площі 20 квадратних метрів було оперативно ліквідовано. Це дозволило запобігти поширенню вогню на інші частини будівлі.

На щастя, внаслідок інциденту ніхто не постраждав, і загиблих немає. За попередніми даними, причиною загоряння міг стати удар блискавки. У ліквідації пожежі взяли участь 49 рятувальників ДСНС.


Пожежі на Одещині 

В селі Крижанівка, Одеського району, на вулиці Морська спалахнула пожежа, яка охопила два житлових будинки. Протягом кількох годин рятувальники змогли повністю загасити вогонь, що поширився на загальну площу 200 квадратних метрів

До Служби Порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Хаджибейському районі Одеси на вулиці 4-й Аеропортовський провулок. На місці події рятувальники виявили, що вогонь охопив окремо розташований склад зі взуттям.

Служба порятунку отримала повідомлення про пожежу, яка виникла на території будинку інтернату в селі Красносілка по вулиці Перемоги. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що загоряння сталося в окремо розташованій котельні. 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися