В Одеському аеропорту затримали чоловіка, якого розшукував Інтерпол

Чоловік прилетів до Одеси рейсом зі Стамбула

У Міжнародному аеропорту "Одеса" прикордонники затримали чоловіка, якого розшукував Інтерпол. Він прибув учора ввечері рейсом з Туреччини. Про це повідомляє прес-служба Одеського прикордонного загону.

Під час оформлення рейсу зі Стамбула на прикордонний контроль підійшов 31-річний чоловік, громадянин Молдови. Перевіряючи інформацію про нього, прикордонники з'ясували, що чоловіка розшукують правоохоронці Республіки Молдова за грабіж та хуліганство.

"Правопорушника негайно затримали та передали співробітникам Національної поліції. А також поінформували Українське бюро Інтерполу в Києві", - розповіли в прес-службі відомства.

picture

Фото: прес-служба Одеського прикордонного загону

Як раніше писав портал "Коментарі", в Міжнародному аеропорту "Одеса" прикордонники відмовили у в'їзді чоловікові, який пред'явив фальшиві документи на ім'я громадянина Молдови. Це сталося під час оформлення рейсу зі Стамбула. Коли стражі кордону виявили підробку, за в'їзд в Україну чоловік вирішив запропонувати їм хабар у розмірі 3500 доларів. Його затримали. Також у відомстві зазначили, що затриманий перебуває у базі даних Інтерполу.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися