В Одесі однорічна дівчинка отруїлася метадоном

Дитину доставили в лікарню без свідомості, а її мати до останнього відмовлялася повідомити медикам про можливі причини

В Одесі однорічна дитина отруїлася наркотиками. Дівчинку доставили в лікарню у стані коми. Незважаючи на загрозливу дитині небезпеку, мати до останнього відмовлялася повідомити медикам про причини такого стану. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Одеській області.

Після проведення аналізів лікарі з'ясували, що дівчинка отруїлася метадоном, який є одним з видів наркотиків. Тоді 33-річна мати зізналася, що приймає замісну терапію і припустила, що донька могла взяти в рот щось з її ліків.

Зараз медики продовжують надавати допомогу дівчинці, стан якої все ще залишається важким.

"За даним фактом у Суворовському відділі поліції почали виробництво за ст. 166 Кримінального кодексу України. За злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною, згідно санкції статті, жінці загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк", - розповіли в поліції.

У поліції також зазначили, що після того, як з'ясувалася причина отруєння дитини жінка втекла. Щоб залучити горе-матір до відповідальності, правоохоронцям необхідно її знайти.

Як раніше писав портал "Коментарі", в Одесі за тиждень з'явилися на світ 196 малюків.
Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися