На трасі Одеса-Рені під колесами рейсового автобуса загинув чоловік

Від сильного удару чоловік загинув на місці, правоохоронці встановлюють його особу

В Одеській області біля села Красна Коса, що в Білгород-Дністровському районі під колесами рейсового автобуса загинув чоловік. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Трагедія сталася вчора ввечері на трасі Одеса-Рені. За попередніми даними, 53-річний водій автобуса не помітив чоловіка, який перетинав проїжджу частину у невстановленому місці. У поліції зазначили, що на цій ділянці дороги погане освітлення. Від удару чоловік загинув миттєво.

"Відомості за даним фактом будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Встановлюються повні обставини події", - сказали в поліції.

На даний момент правоохоронці встановлюють особу загиблого.

Як раніше писав портал "Коментарі", в Одесі однорічна дівчинка отруїлася метадоном, який приймала її мати. Зараз медики продовжують надавати допомогу дівчинці, стан якої все ще залишається важким. За даним фактом у Суворовському відділі поліції почали виробництво за ст. 166 Кримінального кодексу України. Горе-мати втекла.


Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися