В мерії Одеси проходять обшуки

Слідчі вилучають документи в департаменті фінансів і юридичному департаменті

Співробітники правоохоронних органів проводять обшук в юридичному департаменті Одеської міської ради. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook журналіст Ірина Гриб.

Офіційна причина обшуків поки не розголошується. Як повідомляє ряд одеських ЗМІ, посилаючись на свої джерела в міськраді, правоохоронців цікавить фінансова допомога, яку місто надає КП "Теплопостачання м.Одеса". Наголошується, що за останній рік це підприємство поглинуло майже мільярд бюджетних гривень.

Крім того, слідчі вилучають документи не тільки в юридичному департаменті, але і в департаменті фінансів.

Зазначено також, що розслідування може бути пов'язано і з погашенням за рахунок міського бюджету боргу в 200 млн грн підприємства перед банком "Надра".

Як раніше писав портал "Коментарі", в Одесі співробітники прокуратури і слідчі поліції провели обшуки в приватному охоронному агентстві, яке співпрацювало з Центром соціально-психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Одеської ОДА (колишній притулок "Світанок"). Агентство підозрюють в тому, що воно надавало свої послуги без договору, а його співробітники нібито катували дітей.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися