Аварія танкера в Одесі: рятувальники евакуювали весь екіпаж

Усіх трьох членів екіпажу доставили в найближчі лікарні

В Одесі рятувальники евакуювали трьох членів екіпажу танкера "Делфі", який зазнав аварії в Чорному морі. Про це повідомив голова Одеської облдержадміністрації Максим Куций на своїй сторінці в Facebook.

"Аварійно-рятувальна операція завершена. Водолазам вдалося евакуювати всіх трьох членів екіпажу. Їх доставили в найближчі лікарні. Медики борються за їхнє здоров'я", - сказав Максим Куций.

Зазначимо, до евакуації екіпажу танкер перекинувся на бік і з нього почала витікати чорна масляниста рідина. За словами очевидців, на пляжі відчувається характерний запах пального.

Нагадаємо, екіпаж відмовлявся покидати судно добровільно. Депутат Одеської міської ради Ганна Позднякова припустила, що справа в контрабанді. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Екіпаж відмовляється покидати судно. А знаєте чому? Напевно тому, що це чергова схема контрабанди, як з сигаретами в тому році, тільки на цей раз з паливом і годуються з неї мабуть багато", - заявила Ганна Позднякова.

Як раніше писав портал "Коментарі", в Одесі в результаті сильного шторму танкер "Делфі" зірвався з якоря і сів на мілину в кілометрі від берега. На борту перебувало троє українців. На судні закінчилося паливо і з'явилися проблеми з електрикою. Екіпаж відмовлявся подати сигнал SOS і евакуюватися з судна. Вони чекали дозволу судновласника і відмовлялися від будь-якої допомоги.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися