Підробний алкоголь: на Одещині прикордонники затримали чоловіка

В авто було знайдено понад 300 літрів сумнівного алкоголю

Співробітники Подільського прикордонного загону зупинили автомобіль Peugeot, де було виявлено понад 200 пластикових пляшок зі спиртними напоями коричневого кольору. Речовина була без документів та має сумнівне походження.


Про це повідомляє пресслужба Подільського прикордонного загону.


Прикордонники проводили перевірку на околиці села Кучурган та зупинили автомобіль. При перевірці багажного відділення виявили 240 пластикових пляшок з 306 літрами спиртних напоїв коричневого кольору. Водієм виявився 40-річний житель Подільського району, який придбав напої в Одесі та планував реалізувати їх серед місцевого населення.


За попередньою оцінкою, сума вантажу становила близько 43 тисяч гривень. Водія та вантаж передано представникам Нацполіції для прийняття подальшого правового рішення. Наразі проводиться розслідування цієї справи.


Нагадаємо, що в Одеській області Бюро економічної безпеки виявило незаконну схему збуту підакцизних товарів. Мова йде про продаж електронних пристроїв для куріння та тютюну для кальянів.


Також зазначимо, що під час обшуку митного посту "Південний порт" знайшли майже 140 тисяч пляшок для розливної парфумерії. Вилучене коштує понад 1,2 мільйона гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися