Опинився у пастці: на Одещині фура зіткнулась з легковим авто

Для деблокування водія були залучені рятувальники

До Служби Порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на 412 кілометрі траси Київ-Одеса, в Березівському районі. Зіткнулися  вантажний автомобіль з 30-ма тонами  зерна та легковий автомобіль.


Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області.

Водія вантажівки затисло в кабіні та йому необхідна була медична допомога. Рятувальники з ДСНС Одещини оперативно прибули на місце пригоди та деблокували постраждалого, що дозволило передати його медикам. Подробиці події наразі встановлюються. Всього було залучено дві одиниці техніки та шість рятувальників від ДСНС в Одеській області.

picture

ДТП на Одещині

Нагадаємо, що жахлива ДТП сталася за участю фури та легковика, на трасі Одеса – Рені біля села Орлівка. Загинула одна людина. Ще трьох – доставили в лікарню.

Також “Коментарі” писали, що не дотримання правил дорожнього руху призвели до аварії на перехресті в Одесі, що сталася у ніч на 6 квітня. За даними слідчо-оперативної групи водій BMW був тверезий.

Також варто зазначити, що в Одесі сталися дві аварії, в обох з яких постраждалі пішоходи. Перша аварія трапилася на вулиці Академіка Глушка, де водій автомобіля Honda здійснив наїзд на чоловіка, якого терміново госпіталізували. Друга аварія сталася на вулиці Генерала Бочарова. Водій авто Nissan здійснив наїзд на жінку, яка переходила проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Жінку також терміново госпіталізували.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися