Одеська бригада "швидкої" врятувала життя літньому чоловіку: він не дихав

Медики негайно розпочали серцево-легеневу реанімацію

Бригада центру екстреної медичної допомоги врятувала життя літньому чоловіку. До "гарячої" лінії надійшов виклик щодо чоловіка, який не дихав.

Про це повідомляє центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

За 5 хвилин бригада у складі лікаря Гупалюк Олени, фельдшера Єрофеєва Данила та водія Щуцького Олександра була на місці. У пацієнта не було свідомості, пульсу та дихання, на кардіомоніторі зафіксували ідіовентрикулярний ритм.

Медики негайно розпочали серцево-легеневу реанімацію, провели інтубацію трахеї, налагодили внутрішньовенний доступ.

В результаті з'явився пульс, тиск досяг показника 90/60, було зафіксовано спонтанне дихання, стан свідомості поступово покращився та досяг 9 балів при передачі пацієнта колегам у реанімаційному відділенні Одеської міської лікарні.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на вулиці Академіка Вільямса відбулась подія, в якій міг бути трагічний кінець, якби не дії одеських патрульних. До поліції надійшов виклик, з приводу того що, жінка стоїть на підвіконні дев’ятого поверху та погрожує скоїти самогубство.

Також одеські патрульні прийшли на допомогу херсонцям, будинок яких постраждав від російського обстрілу. Під час чергової атаки Херсона, постраждав один із приватних будинків.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися