В місті під Одесою люди ночували в мерії через відсутність світла і тепла в квартирах

Мешканці двох будинків на вулиці Парусній в Чорноморську вже кілька днів сидять без електрики та теплопостачання, а ті, хто живе на верхніх поверхах, - ще й без води

Мешканці двох будинків у місті Чорноморську під Одесою залишилися ночувати в будівлі мерії через тривалу відсутність тепла та електрики в їх квартирах. У тих же, хто проживає на верхніх поверхах, на додачу ще немає води. Про це порталу "Коментарі" розповіла одна з мешканок будинку.

В таких умовах змушені жити власники квартир у будинках №18 та № 20 по вулиці Парусній. Вчора люди прийшли в мерію на засідання строкової комісії, яку обіцяли скликати чиновники, а коли та не відбулася - залишилися ночувати в депутатській кімнаті. Хтось з дітей навіть сів там робити уроки. Правда, в годину ночі, коли людей запевнили, що купили кабель для заміни електромережі, а фахівці вже приступили до роботи, зневірені жителі покинули адмінбудівлю.

Але у дворі будинку, за словами наших співрозмовників, їх чекав "сюрприз": ніякі роботи там не велися. В результаті, їм довелося провести залишок ночі в своїх холодних оселях.

picture

Автор фото: chernomorsk.com.ua

Сьогодні вранці приїхали монтажні бригади, але виявилося, що купили тільки кабель. Матеріалів немає. Зараз мешканці будинку самостійно шукають додаткові матеріали, щоб прокласти кабель і повернути світло в квартири.

"Ми розчаровані тим, що влада виявилася не в змозі вирішувати проблеми звичайних громадян. Мільярдний бюджет ми маємо, а вирішити питання з величезним мікрорайоном ми не можемо", - розповіла мешканка одного з будинків Станіславська Анастасія.

Як розповів нам депутат міськради Василь Бугайчук, зараз силами "Ілкомсвіту", "Чорноморськводоканалу" й місцевих жителів тягнуть кабелі, щоб хоча б до вечора дати світло.

"Світло буде десь до кінця дня, а опалення буде десь завтра ввечері", - сказав у бесіді з нами Бугайчук.

Як повідомляє "Перший інформаційний портал Чорноморська", проблема з надходженням теплоносія в ці будинки наступає щороку. Їх офіційно так і не здали в експлуатацію, багато квартир є порожніми, через що утворилася величезна заборгованість за опалення. Кожен рік люди змушені обігрівати свої квартири електроприладами, а електромережі цього не витримують.

Заборгованість мешканців будинку за опалення перед приватною фірмою становить 830 тис. грн, з яких 530 тис. люди назбирали. Необхідно ще 300 тисяч.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Чорноморську інтернет-провайдера підозрюють у незаконній трансляції телеканалів.
Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися