Перетнути кордон через річку Дунай на подушці: на Одещині затримали чоловіка

Правопорушник має сплатити штраф у розмірі 3,4 тис. гривень

На Одещині на кордоні з Румунією українські прикордонники затримали чоловіка, який хотів незаконно перетнути державний кордон через річку Дунай.Ним виявився мешканець Дніпропетровської області.


Про це повідомляє Ізмаїльський прикордонний загін.


Військовослужбовці Ізмаїльського загону виявили у нього мапу маршруту та світлину, на якій було зображено прокладений шлях через річку. Згідно з поясненнями порушника, він самостійно розробив маршрут, враховуючи параметри річки, та мав намір перетнути кордон на надувній гумовій подушці.


За факт спроби незаконного перетинання державного кордону, чоловіка було притягнуто до адміністративної відповідальності згідно з частиною 1 статті 204-1 "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Суд призначив штраф у розмірі 3,4 тис. грн, який зобов'язаний сплатити порушник.

под.JPG

Нагадаємо, що Одеська обласна прокуратура підготувала обвинувальний акт щодо адвоката та її спільниці за організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України. За даними слідства, обвинувачені виготовляли пакети підроблених документів для вільного виїзду призовного віку громадян України. 


Також зазначимо. що співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) викрили двох правоохоронців які незаконно переправляли громадян за кордон за допомогою підроблених документів. Як зазначається, зловмисники виготовляли та надавали "липові" довідки про непридатність до військової служби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися