Одеська мерія після трагедії в Києві зайнялася укриттями

Бізнес також закликають перевірити укриття

В Одесі мерія звернулася до відповідальних осіб, які мають тримати укриття відкритими під час ракетної небезпеки. Таку увагу почали приділяти після трагедії в Києві. 

До одеситів звернувся міський голова Геннадій Труханов. 

"Всі відповідальні сховища комунальної власності попереджені та чітко знають: під час повітряної тривоги всі сховища мають бути відкритими. Я звертаюся до відповідальних за відкриття сховищ приватної форми власності. В тому числі й  підпорядкованих ОСББ. Звертаюся й до  бізнесу, підприємств та всіх, хто відповідає за укриття. Це питання життя та безпеки людей", - сказав Труханов. 

Зазначимо, що троє людей, серед яких одна дитина, загинули в Деснянському районі столиці біля укриття, яке, за словами постраждалих, було зачинене. Вночі 1 червня Росія завдала черговий ракетний удар по Києву. Як повідомляють очевидці, уламки однієї з російських ракет впали на людей, які стояли біля закритого укриття в дитячій лікарні. В ситуації вже розбирається Нацполіція та прокуратура Києва.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в останній час почастішали масштабні ракетні або дронові атаки ворога по території України, зокрема й по Одещині. Тому важливо нагадати громадянам правила поведінки під час сигналів повітряних тривог, щоб максимально забезпечити себе.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися