Жителі двох районів Одеси залишилися без води

У Приморському та Малиновському районах міста немає води через аварію на "Одесаобленерго"

Два района міста 3 грудня залишилися без води через аварійную ситуацію на "Одесаобленерго". Про це повідомили у прес-службі "Інфоксводоканалу".

Так, через НП на кабельних каналах "Одесаобленерго" знеструмлені всі вводи на насосну станцію "Головна" і будівлю "Водоканалу". Тому відсутня вода в Приморському та Малиновському районах міста.

"Зв'язок з колл-центром із-за відсутністі електрики тимчасово неможливий. Очікуємо від енергетиків більшь детальну інформацію про терміни відновлення", – розповів прес-секретар "Інфоксводоканалу" Сергій Чабан.

Додамо, що "Інфоксводоканал" скасував заплановані на 3 грудня роботи з переключення водопроводу і відключення води в житловому масиві Таїрова.

Як раніше писав портал "Коментарі", в Одесі підвищать плату за вивезення сміття. Першим про підвищення цін заявило ТОВ "Союз", яке обслуговує Київський район міста і частину Малиновського. Таким чином, ціна на вивезення сміття підніметься на 35%. Спочатку проект нових тарифів винесуть на громадське обговорення. Тільки потім його розглянуть у міськраді. Якщо все піде за планом, то нові тарифи введуть з нового року.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися