На Балківській чоловік хотів накласти на себе руки

Патрульна поліція надала першу допомогу та врятувала життя чоловіку

Закривавленого чоловіка на Балківській помітили патрульні поліцейські. Правоохоронці одразу викликали “ швидку” та надали йому першу допомогу: наклали пов’язку, зупинили кровотечу та стабілізували стан чоловіка до приїзду медиків.

Як виявилось пізніше, чоловік хотів піти з життя, але інспектори вчасно встигли допомогти одеситу. Чому чоловік вирішив звести рахунки із життям - незрозуміло. 

“Дмитро Цівка та Олександр Фєтєля одразу кинулися надавати йому домедичну допомогу адже відлік міг іти на секунди. Лікарі ушпиталили чоловіка. Друзі, бережіть життя, памʼятайте, що безвихідних ситуацій не буває. Завжди простягайте руку підтримки тим, хто цього потребує”, - йдеться у повідомленні патрульної поліції.  

Нагадаємо, поліція Одещини затримала одесита, який під час хмільного застілля побив до смерті друга.  Як виявилось пізніше, 39-річний зловмисник прихистив у себе вдома на проспекті Академіка Глушко товарища. Вечері між чоловіками розгорівся конфлікт. Що саме стало причиною їх суперечностей - невідомо. Коли сварка почала набирати обертів, то господар будинку побив потерпілого трубою, а потім залишив його помирати у безпорадному стані.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у місті Подільськ, що на Одещині житель звернувся до поліції, повідомивши про знайдення одинокого хлопчика на вулиці Соборній. Малечу помітив випадковий перехожий, який оперативно сповістив правоохоронців.  Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області. Почався процес пошуків рідних дитини. Правоохоронці опитали мешканців приватних будинків на вулиці, де хлопчика було знайдено.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися