На Одещині поліція викрила браконьєра: виловив 210 бичків і 13 кефалей-гостроносів

Браконьєр завдав збитків на 350 тисяч гривень

Національна поліція в Одеській області викрила браконьера з Білгород-Дністровського району. 37-річного чоловік встановив ятери у Шаболатський лиман та виловив 210 бичків і 13 кефалей-гостроносів. Правоохоронці помітили чоловіка під час профілактичного рейду. Як виявилось, браконьєр завдав шкоди на 350 тисяч гривень. Про це повідомили після інженерно-екологічної експертизи. Наразі чоловіку загрожує покарання від штрафу до обмеження волі.


“Дізнавачі районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунили чоловіку обвинувачення  в незаконному зайнятті рибним промислом, що заподіяло істотну шкоду навколишньому середовищу. Це кримінальне правопорушення передбачено частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України та карається штрафом від 17 до 51 тисячі гривень або обмеженням волі на строк до трьох років. Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду”, – зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.


Раніше “Коментарі” писали, що столичні оперативники затримали двох наркодилерів у Києві та Одесі із великою партією наркотиків. Один із них працював у столиці як виробник та відправник. Його спільник у місті Одеса працював закладчиком. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва. Правоохоронці вилучили у наркобізнесменів психотропну речовину, вартість якої на "чорному" ринку складає близько 130 000 доларів США. Також поліцейські викрили нарколабораторію з виготовлення особливо небезпечних психотропних речовин.


Також нагадаємо, що Приморський районний суд Одеси заочно засудив до 10 років в'язниці відомого російського пропагандиста Олексія Анпілогова. Він розробляв подальший план щодо дестабілізації ситуації в Україні та створення так званої "Новоросії". Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури, посилаючись на відповідний вирок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися