Хотіла стрибнути з мосту: на Одещині правоохоронці врятували жінку

Вона скаржилась на матеріальні проблеми та відсутність підтримки

На Одещині випадковий перехожий помітив жінку, яка знаходилася за огорожею пішохідного мосту, і не вагаючись, повідомив про це на спецлінію "102". На місце події оперативно прибули співробітники поліції.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Спільними зусиллями поліцейських вдалося наблизитися до жінки та розпочати розмову з нею. Вона висловила свої матеріальні та особисті проблеми, а також відчуття відсутності моральної підтримки зі сторони рідних та інших людей. Правоохоронці, використовуючи свої навички спілкування та емпатії, змогли переконати жінку, що навіть у найскладніших ситуаціях існує вихід та підтримка, тим самим відвернувши її увагу від небезпечних думок.

За годину спілкування нам вдалося запевнити жінку в тому, що самогубство — не вихід, що вона потрібна рідним, зокрема маленькій дитині. Під час розмови я потихеньку наближався до неї, щоб утримати за руку і не дати зірватися з мосту. На щастя, вона до нас прислухалася і ми допомогли їй перебратися через огорожу. Ще кілька хвилин жінка оговтувалася від пережитого, після чого ми доставили її до лікарні, а звідти — додому. Сподіваємося, що в подільчанки все буде гаразд, і вона зуміє подолати тимчасові труднощі, — йдеться в повідомленні.

picture

В поліції закликають всіх громадян звернути увагу на своїх близьких та показувати турботу, щоб вчасно розпізнати наближення психологічної кризи та надати необхідну підтримку у важкі моменти. Не соромтеся звертатися до близьких або фахівців, якщо ви самі відчуваєте, що не здатні впоратися з труднощами. Своєчасна допомога та підтримка можуть врятувати життя та змінити долю людини.

Нагадаємо, що на Одещині поруч з селом Степанівка працівник поліції з Березівщини врятував непритомного водія з автомобіля, що палає. Завдяки негайній реакції поліцейського, 22-річний молодик з Березівки залишився живим.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися