Одеситка хотіла вистрибнути з вікна висотки: чоловік тримав її під замком

В Одесі патрульні врятували жінку від самогубства

Патрульні запобігли самогубство одеситки. Про це повідомили в Патрульній поліції Одеської області.

Увечері 3 грудня інспектори отримали інформацію про те, що в одному з будинків на Люстдорфській дорозі кричить людина і просить допомоги. На місці виклику патрульні виявили жінку, яка сиділа на підвіконні дев'ятого поверху і хотіла стрибнути вниз. Вона розповіла, що її незаконно утримують у квартирі. Піднявшись у квартиру, інспектори почули з приміщення голос чоловіка, який сказав, що йому нема чим відкрити двері.

Для того щоб потрапити в приміщення, правоохоронці викликали на місце події бригаду рятувальників. Весь цей час патрульні постійно розмовляли з жінкою і вмовляли її не стрибати.

Нарешті, увійшовши в квартиру, поліцейські підбігли до вікна.

"У якийсь момент жінка відволіклась, це дозволило нам швидко схопити її і затягнути всередину", – розповіли поліцейські.

Як з'ясувалося, між 37-річної жінкою і 56-річним чоловіком стався конфлікт, який переріс у бійку. Жінка намагалася покинути приміщення, однак чоловік її не відпускав, тоді вона вирішила стрибнути з дев'ятого поверху.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в Одесі хлопець лазив по балкону багатоповерхівки і вимагав, щоб приїхала поліція.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися