В Одесі внаслідок пожежі маршрутки і тролейбуси змінили схему руху

Маршрутки об'їжджають місце пожежі по вулиці Катерининській, рух ряду тролейбусів призупинено

В Одесі внаслідок пожежі в центрі міста громадський транспорт змінив схему руху. Про це повідомили в прес-службі Одеської міськради.

Нагадаємо, в даний час рятувальники ліквідують загоряння в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на перетині вулиць Троїцької та Пушкінської.

Пожежа спалахнула в 10:12 на третьому поверсі шестиповерхового учбового корпусу. На Троїцькій і прилеглих вулицях спостерігається сильне задимлення.

Патрульні перекрили вулицю Пушкінську і Троїцьку. У зв'язку з цим автобусні маршрути №221, 145, 148 та 150 йдуть по вулиці Єкатерининській. Рух тролейбусів №1, 5 і 8 припинено, а тролейбуси №7, 9 і 10 курсують до залізничного вокзалу.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", площа пожежі склала близько 2 000 квадратних метрів. За даними на 12:50 евакуація людей з будівлі завершилася. Співробітники ДСНС повідомляють про 13 постраждалих, п'ятеро з яких – рятувальники. До гасіння пожежі залучили ще більше рятувальників і техніки. За словами очевидців події, вогонь охопив всі поверхи будівлі. Є загроза обвалення даху.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися