Поліцейські Одещині затримали мінера

Чоловік надав завідомо неправдиве повідомлення про мінування відділу поліції

Одеські поліцейські затримали мінера, який 11 червня повідомив про вибухівку у відділі поліції в місті Чорноморськ. Вибухотехніки провели ретельний огляд приміщень і жодних вибухових пристроїв не знайшли. Як виявилось, безробітній чоловік святкував свій день народження та вирішив покепкувати, надіславши в поліцію завідомо неправдиве повідомлення. Наразі 51-річного місцевого жителя затримали та вилучили його мобільний телефон.

“Під процесуальним керівництвом Чорноморської окружної прокуратури слідчі повідомили громадянину про підозру за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України. Йдеться про завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху. Наразі суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Тривають подальші слідчі дії”, - йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, що Поліція Одещини затримала 56-річного жителя села Спаське, який вирощував на городі коноплю. Під час обшуку, правоохоронці вилучили 74 кущі заборонених рослин. Про це повідомили в Національній поліції Одеської області. Під час обшуку, правопорушник пояснив, що вирощує нарковмісні речовини не для власного вживання, а для вигодовування свійської худоби.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що Держпродспоживслужби в Одеській області закликає одеситів уважніше слідкувати за своїм здоров’ям, адже з настанням літнього сезону ризик захворіти на лептоспіроз зростає. Заразитися можна під час купання при наявності на тілі подряпин, ран та під час пиття води.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися