На Одещині діти отруїлись алкоголем: подробиці інциденту

Дітей 8 і 9 років було негайно госпіталізовано

Вчора ввечері на Одещині у Білгород-Дністровському районі сталося отруєння алкоголем двох дітей, яким було 8 і 9 років відповідно. На місце події прибула бригада Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.


Про це повідомляє Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області.

У складі бригади були фельдшер Недіна та водій Присекар, які зафіксували серйозний стан обох неповнолітніх хлопців та негайно їх госпіталізували до районної лікарні.

Бажаємо дітям швидкого одужання, а батьків закликаємо пильнувати своїх дітей і в жодному разі не залишати у відкритому доступі спирт, алкогольні напої, побутову хімію та інші рідини, які потенційно можуть нашкодити здоров'ю дітей, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що співробітники центру екстреної медичної допомоги прийняли ще двоє пологів за одну добу в Одеській області. Перший випадок стався в Окнянській громаді. Бригада на чолі з фельдшером прибула на виклик до 24-річної жінки, яку пологи застали в гостях.

Також зазначимо, що в Білгород-Дністровську Одеської області неповнолітні діти отримали сильне алкогольне отруєння. Через стан дітей довелося викликати "швидку".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися