З Ізмаїла до Одеси: медики за 3 години довезли пацієнтку у тяжкому стані

Під час транспортування фахівці стабілізували стан пацієнтки

Учора, пізно ввечері, сталося щось неймовірне — пацієнтку з гострим коронарним синдромом з міста Ізмаїл вдалося транспортувати до Одеси для невідкладного медичного втручання. Жінка потребувала проведення кардіохірургічної операції з подальшим стентуванням.
Про це повідомляє Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області.
Транспортування пацієнтки, яке тривало 180 хвилин, стало справжнім викликом для бригади. 230 кілометрів завантаженої траси Одеса-Рені стояли на їхньому шляху до лікарняного закладу.
Бригада медичних фахівців, що складалася з досвідченого фельдшера та водія, продемонструвала професіоналізм під час цієї складної медичної операції. Вони не тільки надавали допомогу пацієнтці протягом тривалої поїздки, але й миттєво стабілізували її стан, коли виникло ускладнення у вигляді порушення серцевого ритму. Завдяки цим діям, пацієнтка успішно дісталася лікарняного закладу, де їй було проведено необхідне лікування.
picture

Хочемо ще раз подякувати нашим лікарям та водіям за професіоналізм та, користуючись нагодою, звернутися до учасників дорожнього руху по трасі Одеса-Рені. Якщо Ви побачили автомобілі екстрених служб із ввімкненими проблисковими маячками та сиреною, треба негайно надати перевагу у русі та допомогти їм проїхати без перешкод, адже у бригади швидкої, екіпажу поліції чи ДСНС кожна хвилина на рахунку, — йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, що на Одещині у Білгород-Дністровському районі сталося отруєння алкоголем двох дітей, яким було 8 і 9 років відповідно. На місце події прибула бригада Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися