Пожежу в коледжі повністю не загасили, а постраждалих стало більше

Загальна кількість постраждалих при пожежі збільшилась до 32-х чоловік

Пожежа в згорілому Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу досі повністю не ліквідована. Про це повідомили в ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

Підрозділи ДСНС продовжують пошуково-рятувальні роботи, проте вони ускладнюються тим, що пожежникам доводиться гасити окремі осередки загоряння, які виявляються в завалах.

За даними прес-служби Одеської міськради, загальна кількість постраждалих при пожежі, які звернулися в медустанови збільшилася до 32-х чоловік. Медики госпіталізували 30 пацієнтів, двоє студентів звернулися за допомогою амбулаторно.

Станом на 10 годину ранку 6 грудня лікарі виписали з лікарень 7 постраждалих. В даний час в стаціонарах знаходяться 22 постраждалих при пожежі. Серед них – шість співробітників ДСНС, а також 12 студентів та 4 співробітника коледжу.

Двоє пацієнтів знаходяться в важкому стані, решта – у стані середньої тяжкості і задовільному стані.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", спеціальні групи і всі служби працювали всю ніч, обстеживши підвальні приміщення, а також перший і другий поверх згорілої будівлі, проте нікого не знайшли.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися