Ракетами та дронами: Ігнат розкрив деталі нічної атаки по Одещині

Сили ППО 26 червня, знищили три ракети та сім “Шахедів”

В ніч на 26 червня, ворог атакував південь країни. Пуски були здійснені із підводного ракетоносія, який був на бойовому чергуванні в Чорному морі. Крім того, окупанти використали БпЛА, що летіли з Азовського моря. 

Про це повідомляють Повітряні сили України. 

Більше про тактику окупантів

Підводний човен у Чорному морі здійснив запуски трьох крилатих ракет типу "Калібр", а зі східного узбережжя Азовського моря випущено вісім ударних безпілотників "Shahed-136/131" іранського виробництва.

Сили ППО знищили дві крилаті ракети "Калібр" і сім ударних безпілотників "Shahed". Крім цього, противник намагався атакувати з північного напрямку, використовуючи чотири невідомих типу безпілотних літальних апарати (імовірно, також ударні). 

“Фактично все було знищено, окрім однієї ракети та одного “Шахеда”. В Одеській області є влучання в певні об’єкти. Попередньо без втрат”, — зазначив речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

Обстріли Одещини

Вночі 15 червня, окупанти в черговий раз атакували Одещину безпілотниками. За попередньою інформацією в бік міста та області було запущено 13 БпЛА типу  Shahed 136/131.

За день до того, 14 червня, ворог здійснив черговий підступний обстріл мирної інфраструктури Одеси. За останніми даними окупанти направили на місто чотири крилаті ракети типу “Калібр” з кораблів у Чорному морі. 

Вночі 10 червня держава-терорист черговий раз атакувала Одещину та зокрема й Одесу дронами-камікадзе  "Shahed-131/136". Всі безпілотники були знищені, проте через падіння уламків в одній із багатоповерхівок міста сталося загоряння. На жаль не обійшлося без жертв.

Джерело: https://t.me/kpszsu/2857


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися