В Одесі активісти влаштували погром в клубі, де під час жалоби виступав російський репер

Одеситів обурило те, як під час концерту російський виконавець висловився про загиблих під час пожежі в коледжі

В Одесі активісти прийшли розбиратися в нічний клуб "Палладіум", де під час жалоби 8 грудня виступав російський співак Моргенштерн. Репер прямо зі сцени нешанобливо висловився про жертв пожежі в одеському коледжі й жалобі, назвавши трапилася трагедію і те, що за нею послідувало, "показухою" і "фарсом". Про це повідомляє активіст Дем'ян Ганул на своїй сторінці в Facebook.

Ці слова обурили одеситів. Група молодих людей увірвалася в приміщення клубу та готелю, поламала меблі та інші предмети інтер'єру. Вони розписали стіни клубу нецензурною лайкою, розклали шини біля входу і запалили декілька фаєрів.

Активісти намагалися з'ясувати, хто організував концерт у день жалоби і ніс відповідальність за його проведення. У підсумку до них вийшов власник клубу, вибачився і пообіцяв, що подібне більше не повториться.

Як раніше писав портал "Коментарі", пожежа в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу розпочався 4 грудня близько 10 ранку. Займання сталося на третьому поверсі шестиповерхового будинку. Рятувальники боролися з вогнем майже весь день. Число жертв пожежі в одеському коледжі досягло 12 осіб. В Україні оголосили день жалоби за загиблими.

Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися