На Одещині переселенка вимушена жити в наметі просто неба

Жінка хоче повернутися додому, але в неї немає грошей на дорогу

Переселенка з гарячої точки оселилася в наметі в Фонтанці на Одещині. Власник житла у якого вона орендувала житло вигнав її.

Про це написав адвокат Дмитро Ковбасюк.

В Фонтанці є біженка, яка не має де жити. Можливо у когось є можливість тимчасово прийняти людину у себе, - написав адвокат. 

В коментарях повідомили, що жінка мешкає в Миколаївської області й хоче повернутися додому, але в неї немає грошей на дорогу. Ще є проблема, ще в неї 11 котів, яких, за її словами, вона не може тут покинути. Вже зголосилися ті, хто готовий надав переселенці та ії улюбленцям безкоштовне житло і ті, хто готовий надати гроші на дорогу додому.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що будинок на Успенській, 4, ще з 2016 року заселений переселенцями з Донбасу. Втім за цей час людям неодноразово вимикали світло та їх намагались переселити. Давно такого не було й ось знову, 50 сімей, які знайшли прихисток в Одесі залишились без електроенергії.

Також Болградська міська рада передала для знищення місцевому комунальному підприємству "Міськводоканал" дві тонни печива. Воно передбачалося як гуманітарна допомога для внутрішньопереміщених осіб. 







Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися