Заснули в човні: на Дунаї прикордонники затримали двох румунів

Порушників кордону було передано румунським прикордонникам

На Одещині прикордонники Ізмаїльського загону затримали двох громадян Румунії. Вони незаконно перетнули кордон на українській ділянці річки Дунай поблизу міста Вилкове.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

За даними повідомлення, порушники стверджували, що вийшли на воду на своєму моторному човні з наміром провести приємну прогулянку, але під час подорожі вони заснули, а течія безжально перенесла їх до українського берега.

Порушникам склали протоколи за частиною 2 статті 204-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що стосується "Незаконного перетинання або спроби незаконного перетинання кордону". Човен, на якому подорожували румуни, був конфіскований його майбутнім судом рішенням. Українські прикордонники передали іноземців своїм румунським колегам в рамках процедури реадмісії.
picture

Нагадаємо, що на Одещині, поблизу кордону з Молдовою група чоловіків призовного віку намагалася незаконно покинути територію України. Проте їх затримали прикордонники попереджувальними пострілами в повітря.

Також “Коментарі” писали, що на Одещині протягом однієї доби було затримано трьох чоловіків які намагалися незаконно перетнути кордон. Ними виявилися два громадяни України та один громадянин Молдови.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися