Смертельна ДТП в Одесі: поліція розслідує наїзд на пішохода

За попередніми даними чоловік переходив дорогу на вулиці Святослава Ріхтера у невстановленому місці

Сьогодні, 8 липня, в Одесі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, яку поліція зараз розслідує. На вулиці Святослава Ріхтера близько восьмої години ранку під колесами легкового автомобіля загинув місцевий мешканець.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

За попередніми даними, 35-річний одесит, керуючи автомобілем "Peugeot", скоїв наїзд на чоловіка, який неправильно перетинав проїзну частину дороги. Внаслідок отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Наразі слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод ГУНП в Одеській області активно встановлює повні обставини цієї автопригоди. Поліція також перевіряє водія автомобіля на наявність сп'яніння. Зараз вирішується питання кваліфікації події.

Нагадаємо, що у квітні цього року на трасі Одеса – Рені, близько села Монаші в Білгород-Дністровському районі, сталася ДТП. Внаслідок якої, 22-річну жінку та її 6-місячну донечку ушпиталили в лікарню з численними тілесними ушкодженнями.

Також “Коментарі” писали, що на Одещині водій перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння спричинив ДТП, яке призвело до травмування двох людей. За такі дії йому загрожує до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися