У частині Одеси сьогодні не буде води: адреси

Причина - аварійно-ремонтні роботи

Сьогодні частині одеситів та мешканців області відключили водопостачання. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт працівниками “Інфоксводоканалу”. Про це повідомляє пресслужба “Інфоксводоканалу”. Як повідомляється на сайті води не буде до 16:00: 

Чорноморського козацтва, 2-116, 

Отамана Головатого, 50-68, 

Миколаївській дорозі, 187-209.

“Звертаємо увагу, що час відновлення водопостачання – попереднє і може змінюватися в ході проведення ремонтних робіт як в більшу, так і в меншу сторону. Після відновлення водопостачання може також знадобитися час на заповнення системи водою, і більш віддалені споживачі, або верхні поверхи можуть отримати воду пізніше зазначеного часу. Філія "Інфоксводоканал" приносить свої вибачення за тимчасово заподіяні незручності, — йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” повідомляли, що після підриву та руйнування дамби й машинних відділень Каховської гідроелектростанції 6 червня 2023 року, на Одещині був встановлений постійний контроль за якістю питної та морської води. Ця трагедія спричинила серйозну загрозу для довкілля та здоров'я громадян.  Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Нагадаємо, через нічну грозу 10 населених пунктів в Подільському районі на Одещині залишаються без світла. Роботи з відновлення тривають. В ДТЕК Одеські електромережі повідомили, що наразі працює 53 бригади, а це 122 фахівця та 54 одиниці техніки, аби якнайшвидше ліквідувати наслідки.

Джерело: https://infoxvod.com.ua/uk/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися