10 населених пунктів на Одещині залишаються без світла

За минулу добу енергетики відновили світло для 9,5 тисяч клієнтів з 47 населених пунктів

Через нічну грозу 10 населених пунктів в Подільському районі на Одещині залишаються без світла. Роботи з відновлення тривають. В ДТЕК Одеські електромережі повідомили, що наразі працює 53 бригади, а це 122 фахівця та 54 одиниці техніки, аби якнайшвидше ліквідувати наслідки. 
Водночас у відомстві повідомили, що за минулу добу енергетики повернули світло для 9,5 тисяч клієнтів з 47 населених пунктів. Фахівці відремонтували 17 повітряних ліній, що живлять 211 трансформаторних підстанцій.

Нагадаємо, “Коментарі” повідомляли, що 7 липня через сильні пориви вітру та грозу спричинили відключення 154 населених пунктів в Одеській області. Енергетики вже повернули світло в 126 населених пунктів, забезпечивши електропостачання для більше ніж 35 тисяч сімей. Фахівці повернули світло в 13 населених пунктів. Зазначимо, що найбільше від негоди постраждав Одеський район. Для відновлення електропостачання залучено 34 бригади, а це - 101 фахівець та 35 одиниць техніки. 

“Коментарі” писали, що на Одещині планують перейменувати місто. Южненська міська рада оголосила про початок збору пропозицій щодо перейменування міста.

Нагадаємо “Коментарі” писали, що пожежа сталася у напівпідвальному приміщенні 4-поверхового житлового будинку на вулиці Космонавта Комаров у суботу ввечері. Як повідомили у облуправлінні ДСНС, у приміщенні горіло домашнє майно. В найкоротший термін, о 17:34, пожежа була локалізована та о 17:36 — ліквідована на площі 2 м2. Під час гасіння працівники ДСНС врятовали 2 особи – 66-річну жінку та 6-річну дитину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися