Поліцейські повідомили, скільки виявили порушників комендантської години на Одещині

Порушників притягували до відповідальності згідно з чинним законодавством

За минулий тиждень на території Одеській області поліцейські виявили майже півтори тисячі осіб, які під час комендантської години перебували на вулицях. У них перевірили документи, що посвідчують особу, багаж та транспортні засоби, на яких ті пересувалися.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Усього перевірили 766 автівок, а в разі виявлення в діях громадян ознак будь-яких правопорушень, їх притягували до відповідальності згідно з чинним законодавством. Зокрема, за минулий тиждень поліцейськими було складено 114 протоколів за порушення правил керування на дорозі або у стані алкогольного сп'яніння. 

Нагадуємо, що з 24 до 5 години на території Одеської області запроваджено комендантську годину. В цей час на вулицю можна виходити тільки по спеціальних перепустках або для того, щоб пройти в найближче укриття під час повітряної небезпеки. Це не примха влади, а необхідний захід, який сприяє охороні правопорядку в регіоні та спрощує контрдиверсійну діяльність Сил безпеки й оборони України. Тож громадяни, які нехтують встановленими обмеженнями, не тільки ускладнюють правоохоронцям виконання завдань, визначених керівництвом МВС України, а й наражають себе на небезпеку, - зазначили в поліції. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що поліцейські судитимуть 29-річного жителя Білгород-Дністровського району за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами. Крім того, він скоїв низку адміністративних правопорушень, зокрема керував автомобілем у нетверезому стані.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися