На Одещині жінка намагалася вивезти за кордон 2 мільйони російських рублів

Майже 1,3 мільйона рублів правоохоронці вилучили

На Одещині прикордонники спільно з митниками виявили велику суму російських рублів у автомобілі марки Toyota, який прямував до Румунії через пункт пропуску "Орлівка". 58-річна водійка намагалась провести валюту з перевищенням допустимого ліміту, не декларуючи її.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

В ході перевірки, жінка заявила, що перевозить з собою 2 млн російських рублів, проте виявилося, що гроші належать лише їй, а не трьом пасажиркам, як вона стверджувала. Правоохоронці склали протокол про порушення митних правил згідно зі статтею 471 Митного кодексу України. Грошові кошти, що перевищують допустиму суму в розмірі 1 млн 295 тис. російських рублів, було вилучено та направлено до розгляду суду.
picture

“Коментарі” писали, що на Одещині у пункті пропуску “Паланка-Маяки-Удобне”, прикордонники зупинили 29-річну українку, яка перетинала кордон. Під час митного контролю, правоохоронці помітили щось незвичайне в її особистих речах.

Нагадаємо, що в Одеській області прикордонники виявили старовинну церковну книгу. "Біблію" 1907 року випуску, виявили 2 травня прикордонники в пункті пропуску "Паланка-Маяки-Удобне". 

Також, “Коментарі” писали, що на Одещині прикордонники не дали вивезти за кордон скрипку Страдіварі 1742 року. У поромному пункті пропуску "Орлівка" військовослужбовці Ізмаїльського загону спільно з митниками виявили скрипку, яка ймовірно становить культурну та історичну цінність.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися