На Одещині зіткнувся автобус та вантажівка: постраждало 11 людей

Шість неповнолітніх пасажирів отримали травми та були доправлені до медичних закладів

На автодорозі Одеса-Рені постраждало 11 людей унаслідок зіткнення автобуса та вантажівки. Поліцейські розслідують обставини ДТП.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Попередньо поліцейські встановили, що 50-річний водій автобуса сполученням "Одеса-Кишинів", рухаючись у напрямку села Маяки, не вибрав безпечну швидкість руху і допустив зіткнення з вантажним автомобілем з напівпричепом, який рухався у попутному напрямку по тій самій смузі під керуванням 48-річного водія.

Унаслідок ДТП 11 пасажирів автобуса, з яких 6 – неповнолітні, отримали травми та були доправлені до медичних закладів. Водіїв транспортних засобів перевірили на стан сп’яніння, вони тверезі.

Відомості про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. В рамках провадження поліцейські призначили низку експертиз, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, на трасі Одеса — Рені, сталася ДТП, де зіткнулися вантажівка та позашляховик. Внаслідок аварії загинуло чотири людини, серед яких є й дитина.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися