Незаконні “одноразки”: на Одещині в іноземця вилучили електронні сигарети без акцизу

У громадянина Молдови прикордонники вилучили майже 200 “електронок”

На Одещині прикордонники та співробітники митниці виявили спробу вивезення за кордон товарів без акцизу. Інцидент стався у пункті пропуску "Старокозаче", коли у чоловіка було виявлено майже 200 штук електронних цигарок.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Під час огляду транспортного засобу, що належав 37-річному громадянинові Молдови, було виявлено 178 електронних цигарок. Товар був виявлений в багажному відділенні та серед особистих речей порушника. Згідно із законодавством, на цей вид товарів повинні бути встановлені відповідні марки акцизного збору для законної реалізації.

Іноземець, який придбав електронні цигарки на одному з ринків Одещини, планував реалізувати їх у Молдові за вищою ціною. Однак, таку спробу його незаконного бізнесу зупинили правоохоронці. Наслідком порушення закону стало вилучення товару, а також притягнення порушника до відповідальності згідно із законодавством України.
picture

Нагадаємо, що 32-річний українець вступив у шлюб з 56-річною жінкою, яка мала інвалідність, з метою виїзду за кордон. Однак, їх плани розкрилися під час спроби перетнути кордон на одному із пунктів пропуску на Одещині.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися