В Одесі мало не згорів завод: подробиці пожежі (фото, відео)

Рятувальники за 40 хвилин загасили пожежу на заводі в Одесі

В Одесі сьогодні вранці до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Хімічна, у Малиновському районі міста. Вогнеборці негайно відправились на місце події.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області.

На місці події рятувальники виявили пожежу в одноповерховій будівлі ангарного типу. На передовій боротьби з вогнем було залучено ланку газодимозахисної служби, рятувальники використовували спеціальні апарати для захисту органів дихання та зору. За 20 хвилин після отримання повідомлення про пожежу, рятувальники впоралися з загорянням та локалізували пожежу, а через наступні 20 хвилин повністю ліквідували вогонь.

На щастя, у результаті загоряння ніхто не постраждав. Причини пожежі, встановлення збитків та інші деталі наразі перебувають у процесі розслідування. Для подолання пожежі на заводі в Одесі було залучено 13 одиниць техніки та 58 вогнеборців від ДСНС Одеси.

Нагадаємо, в Одесі до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Приморському районі Одеси, по вулиці Градоначальницька. У вогняній пастці опинилася жінка похилого віку. 

Також, “Коментарі”, писали, що на Одещині поліцейські спільно із рятувальниками встановили особи двох неповнолітніх, які навмисно підпалювали суху рослинність, в результаті чого виникла масштабна пожежа.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися